Fruitmand bestellen

Het wordt steeds gemakkelijker om gezonde keuzes te maken. Zo kan je tegenwoordig een fruitmand bestellen. Je hoeft hiervoor niet meer zelf naar de winkel. Je kan dit online regelen via een webshop.

Bestel je fruit bij Fruitzaam.nl

Bij deze online fruitwinkel kan je terecht voor al je fruit. Zij verkopen alleen biologisch fruit, dus dat is niet alleen gezond voor jou en jouw naasten, maar ook voor natuur en milieu. Daarnaast worden de lege kratjes en mandjes naderhand weer door hen teruggenomen en hergebruikt. Hier hoef je je dus ook niet over te bekommeren.

Het assortiment

Op hun webshop tref je een breed assortiment van fruitmanden en fruitkisten aan: voor zieken, voor kersverse ouders, voor jezelf of jouw collega’s, voor je gezin…enzovoort.

Waarom Fruitzaam.nl?

Dit bedrijf is sociaal betrokken en heeft duurzaamheid als ideologisch uitgangspunt.

Zo worden bijvoorbeeld de houten kistjes die gebruikt worden om het fruit te verpakken, gemaakt door de mensen van de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Daarnaast verkopen zij vooral lokaal geproduceerd fruit of fair trad producten. Echt aan alles is gedacht: zelfs het papier voor de visitekaartjes is groen en ook hun website wordt gehost door een bedrijf dat volgens de formule van ‘The Green Web Foundation’ werkt.

Neem contact op met Fruitzaam.nl

Je vind Fruitzaam.nl in Ridderkerk, maar zij opereren vanuit Barendrecht. Telefonisch zijn ze bereikbaar onder nummer 085-0438600. Hun e-mailadres is info@fruitzaam.nl. Op hun website kan je een contactformulier gebruiken om al je vragen te stellen:(contact).