Voor aankleding van alle feesten ga je naar Decodel

Decodel, oftewel een bedrijf die de aankleding feesten verzorgt. met de aankleding bedoelen zij de locatie zo feestelijk mogelijk in te richten voor een geslaagde feestavond. Maar niet alleen verzorgen zij de aankleding voor een feest, ook ontwerpen en realiseren zij het interieur voor een café, restaurants en zelfs voor woonhuizen. Ook doen zij de aankleding en styling van festivals, beurzen, musea, feesten en bruiloften.  

Leuke locatie voor een gezellig feest

Omdat ik bijna 50 jaar word ben ik al een tijd op zoek naar een leuke locatie om dit feest te kunnen vieren. Omdat ik weet dat je bij Decodel altijd kan aankloppen voor leuke ideeën voor de aankleding van een feest heb ik hier een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak hoorde ik dat het zelfs mogelijk is om een ruimte te huren bij Decodel. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in de winkel verschillende objecten, , rekwisieten en rariteiten te verkrijgen die zij verhuren, maar ook verkopen.

Omdat ik niet precies wist hoeveel mensen er op mijn verjaardag zouden komen heb ik besloten om een ruimte bij Decodel te huren. Zo hoefde ik niemand teleur te stellen en was iedereen welkom. Mijn feest was echt een knaller en de locatie bijzonder gezellig, maar het was vooral de aankleding van de ruimte die ervoor zorgde dat iedereen het prima naar de zin had.