Mijn verjaardag vieren in Amersfoort

Dit jaar ben ik van plan om mijn verjaardag vieren in Amersfoort. Deze keer ben ik van plan om naar het Eemcafé te gaan en hier gezellig met wat vrienden en familie het glas te heffen. Het leuke hieraan is dat je geen huur hoeft te betalen en dat de medewerkers van dit café voor entertainment en de catering kunnen zorgen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat je hier lekkere bieren op de tap kan drinken en voor de liefhebber ook diverse speciaalbieren op fles, bijvoorbeeld Duvel, La Chouffe, Mc Chouffe, Westmalle dubbel en triple en natuurlijk Hertog Jan uit de fles.  

Een gezellig stekkie

Vaak kom ik ik hier om een lekker broodje te nuttigen en een enkele keer ben ik hier wezen eten. Het is namelijk zo dat Raoul elke eerste donderdag van de maand een lekker gerecht maakt. Hier kan je voor maar €10,00 p.p kun je aanschuiven. Echt de moeite waard om hier eens een vorkje te gaan meeprikken.

Helaas is mijn verjaardag alweer voorbij en ben ik weer een jaartje ouder geworden. Mijn verjaardag vieren in Amersfoort was een groot succes, iedereen heeft zich bijzonder goed vermaakt en de hapjes waren zeer lekker. Mijn feest was zeker voor herhaling vatbaar.