Lekkere vis bestellen

vis bestellen

Weet jij dat de mogelijkheid bestaat om vis te bestellen? Zo ben je er zeker van dat jouw lekkernij niet uitverkocht is als jij naar de winkel gaat. Bij Sijbers kan je de lekkerste soorten kopen. Wat dacht je van een lekkere haring, een makreel, een gebakken scholletje of een bakje heerlijk knapperige kibbeling. Dit alles en nog heel veel meer kan je hier kopen. Het lekkerste vind ik om een bakje kibbeling te kopen en deze al slenterend naar mij huis te nuttigen. Elke week eet ik hier wel een haring of een visje voordat ik verder ga met winkelen.  vis bestellen

Zeer veel keuze

Wie ook een liefhebber is van een haring of een ander soort, moet beslist eens langs de winkel van Sijbers gaan. Je zal je ogen uitkijken van de verschillende soorten die hier in de vitrine liggen. Ook lekkere salades behoren tot dit assortiment en dan nog maar te zwijgen over de sushi.

Voor mijn verjaardag had ik 50 haringen besteld en een zeer grote hoeveelheid krabsticks en zalm. Uit ervaring weet ik dat veel mensen dat liever eten dan de beruchte bitterballen of andere vette happen. Niets is makkelijker om voor een feest bij Sijbers vis te bestellen.