Een leuk bedrijfsfeest in Utrecht

Vanuit ons werk hebben wij een bedrijfsfeest Utrecht, welke in café van Wegen wordt gehouden. Wanneer je aan deze gelegenheid denkt, denk je ook meteen aan harde muziek. Echter is het hier alleen het geroezemoes die je van de pratende en lachende klanten hoort, muziek is hier niet. Misschien lijkt je dit raar, maar de sfeer is hier echt niet minder om. Daarom leek het voor onze bazen een geweldige plek om ons jaarlijkse uitje te vieren. Natuurlijk ook voor de bijzondere lekker bieren en wijnen die zij hier schenken. 

Een super feest

Iedereen heeft zich bijzonder goed vermaakt tijdens het bedrijfsfeest in Utrecht. Het leuke hieraan is dat iedereen altijd in een bijzonder goede bui is en je hierdoor de mensen ook eens van de andere kant leert kennen. Zo heb ik een bijzonder goed gesprek gehad met één van onze directeuren. Normaal kreeg ik niet meer dan een knikje van hem tijdens het passeren in de gang. Maar deze avond had hij echt alle tijd en zeer leuke grappen en was het leuk dat hij er ook was. 

Natuurlijk kan je altijd bij café van Wegen terecht voor een lekker glaasje wijn of een biertje. Zelfs een potje biljarten bestaat hier tot de mogelijkheden.