Bijzonder lekker Italiaans ijs in Utrecht

Italiaans ijs Utrecht

Voor lekker Italiaans ijs Utrecht mag je mij bijna wakker maken, ik zeg bijna. Bij Il Mulino heb je elke dag minimaal 24 verschillende smaken Italiaans ijs, waarvan minimaal vier smaken op waterbasis. Daar zitten zoveel bijzonder lekkere smaken tussen, dat ik met goed weer, vaker hier even naar binnen loop. Je kan wel zeggen dat ik een beetje verslaafd ben aan deze lekkernij, echt een feest voor mij! Zodra je hier zelf een keertje ben geweest, snap je meteen waarom ik hier zo enthousiast over ben. Op een ambachtelijke wijze worden de verschillende smaken hier gemaakt en dat proef je ook meteen. Italiaans ijs Utrecht

Ruime openingstijden

Nu de zomer weer in aantocht is, zijn de openingstijden van deze winkel ook zeer uitgebreid. Deze winkel is het hele seizoen dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Dit geldt ook voor alle zon- en feestdagen. Maar het is raadzaam om eerst op de Facebook pagina te kijken of er geen gewijzigde tijden tussen zitten.

Afgelopen weekend heb ik mij weer heerlijk laten verwennen door Italiaans ijs in Utrecht te gaan eten. Omdat het altijd moeilijk is om een keuze te maken uit de verschillende smaken, heb ik maar 5 bolletjes genomen. Dat maakte mijn keuze een stuk makkelijker en heb ik er bijzonder van genoten.