Bijzondere dansles in Amsterdam

Bij Louise Marius kan je een zeer leuke dansles Amsterdam volgen. Hier kan je onder andere Balfolk, maar ook walsen, de bourree of polska te leren. Voor een tijd terug hebben wij hier onze eerste pasjes geleerd. Wij hadden ons opgegeven voor een privé les. Dit was nodig omdat wij graag tijdens onze bruiloft ook de vloer op konden gaan om te walsen. Iedereen die op deze bijzondere dag aanwezig was heeft de ogen uitgekeken naar de bijzondere moves die wij lieten zien. Vaak kregen wij ook de vraag waar wij dit geleerd hadden. `

Zeer interessante lessen

Wij kenden inmiddels de aanpak van een dansles in Amsterdam en ook de lerares, Louise Marius. Echter was het voor ons nieuw toen wij van ons bedrijf de uitnodiging kregen om daar een workshop Balfolk te leren. Het leuke hieraan is dat je de medewerkers op een heel andere manier leert kennen, zoals:

  • Teambuilding
  • Fysiek contact maken
  • Vertrouwen
  • Ludieke vermaak

Wij hebben enorm gelachen tijdens deze lessen en hierdoor ook heel anders naar bepaalde mensen gekeken. Door de manier van deze workshop zagen wij de meest vervelende collega veranderen in een geweldig persoon. Zeker de moeite waard om aan deze cursus mee te doen om het vertrouwen in een bedrijf weer terug te krijgen.