Verzorg het entertainment op je evenement via een illusionist

Als je op zoek bent naar een goede manier om je evenement te voorzien van het nodige entertainment, dan kun je buiten de gebaande paden kijken en een illusionist inschakelen. Een bandje, een DJ of een of andere act is natuurlijk leuk, maar men heeft het vaak genoeg gezien en zulke vormen van entertainment verdwijnen dan ook al snel naar de achtergrond. Men gaat gewoon verder met het gesprek en de muziek van de DJ die hard aan het werk is wordt tot achtergrond muziek. Het hangt natuurlijk wel van het type evenement af. Als het in late avond is en er wordt veel gedronken en met gaat ook daadwerkelijk de dansvloer op, dan is de DJ een uitermate centrale factor. Er worden dan platen aangevraagd en de keuze van de muziek bepaalt ook wat voor soort feest het wordt en hoeveel mensen er meeschreeuwen op de muziek. Maar als het een wat minder uitbundig feest is en het bijvoorbeeld ook een feest is voor ouderen, familie en jonge kinderen is, dan kun je niet tot in de late uurtjes gaan feesten. Je kunt dan juist een illusionist inschakelen. Natuurlijk zijn de meeste mensen wel bekend met goochelaars. Afhankelijk van de generatie, hebben mensen Hans Kazan of Hans klok wel bezig gezien. Los daarvan zijn genoeg kinderfeestjes opgeleukt met een goochelaar. Maar al dit soort ervaringen zijn waarschijnlijk incidenteel geweest en liggen doorgaans ook ver in het verleden. Als er dus een illusionist bij komt, dan is dat uiteraard een verse ervaring die je niet had zien aankomen. Als het een goede illusionist is die meer doet dan goochelen, dan is het al snel een succes. Zo kan de illusionist van Rich Magic door het publiek lopen als een zogenaamde tafel illusionist. Hij kan zijn trucs en kunsten aan tafel direct bij de mensen uitvoeren. Zo zorgt hij voor direct entertainment. Het leuke hiervan is dat de mensen betrokken zijn bij de trucs. Als tafelgoochelaar zal Rich Magic altijd vrijwilligers gebruiken voor zijn trucs. Als hij zijn trucs uitvoert bij een groepje mensen, dan heb je altijd 1 of 2 mensen die betrokken zijn bij de truc en de rest staat er met de neus bovenop. Maar je kunt de illusionist uiteraard ook inschakelen voor een podium act. In dat geval kan Rich Magic vanaf het podium een avondvullende act verzorgen. Mocht je in een grote zaal bijeenkomen en bijvoorbeeld lezingen organiseren, dan kan het een idee zijn om deze lezingen te onderbreken met het nodige entertainment. 

Bekijk de mogelijkheden van de illusionist op richmagic.nl

Als je meer wilt weten over de opties die je hebt met de illusionist, dan kun je alvast even een kijkje nemen op de website van richmagic.nl. Daar kun je meteen zien wat voor opties je hebt qua diensten. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Tafelgoochelaar
  • Podium act
  • Lezingen

Op de site kun je uiteraard meer lezen over deze en andere diensten. Tevens kun je de diensten van Rich Magic ook meteen boeken. 

Neem contact op met Rick Magic

Mocht je meer willen weten of Rich Magic willen boeken, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen.