Toverland overnachten

Met je gezin Attractiepark Toverland bezoeken? Neem er een overnachting bij

Wanneer je onderdeel bent van een gezin met kinderen, dan probeer je waarschijnlijk zo nu en dan een leuk uitje te organiseren. Bij voorkeur is zo’n activiteit aantrekkelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Met die insteek komen velen tot de conclusie dat een dagje naar een attractiepark ideaal is. Evenwel zijn sommige attractieparken dusdanig groot dat je je daar eigenlijk gerust twee of drie dagen kunt vermaken. Het in Limburg gelegen Attractiepark Toverland is daar een voorbeeld van. Gelukkig zijn er genoeg gelegenheden om in de buurt van Toverland te overnachten. Hieronder lees je wat er zoal te doen is in Toverland en waarom het boeken van een overnachting dus geen gekke gedachte is. toverland overnachten

Om deze redenen is Toverland zo leuk

Het is om de volgende redenen waarom Attractiepark Toverland in zijn nog vrij korte bestaan in rap tempo populair is geworden bij de (veelal terugkerende) bezoekers:

  • Toverland kent een rijk aanbod aan attracties voor jong en oud. Zo zijn er verschillende achtbanen en zijn er ook niet minder dan vijf waterattracties beschikbaar. De meeste kinderattracties vind je in themagebied Land van Toos.
  • Een deel van Toverland is overdekt. Hierdoor is het ook op dagen met minder goed weer een aantrekkelijk park.
  • Dit park kent verschillende gebieden met elk een eigen thema. 
  • In Toverland worden met enige regelmaat speciale evenementen georganiseerd met specifieke thema’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld activiteiten omtrent Halloween en aan mooie midzomeravonden in de zomer.