Het gaafste kinderfeestje met lasergamen!

kinderfeestje met lasergamen

Wil je binnenkort een kinderfeestje organiseren voor je zoon, dochter of kleinkind? Lasergamen zorgt ervoor dat jij het gaafste kinderfeestje organiseert. Het is een actief teamspel, waarbij goed samen gespeeld moet worden en wat zowel voor jongens als voor meiden geschikt is. Wij vertellen jou hier meer over.

Zo werkt het

Een lasergame is voor zowel jongens als meisjes en al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je kan het overal spelen, zowel binnen als buiten en in het licht als donker. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalveld, gymzaal, bos of gewoon thuis. Er staan vaak al obstakels, maar bij sommige locaties moet je deze huren. Iedereen kan zich daarachter verschuilen. Hierdoor weet je niet wanneer je geraakt wordt, zeker als je het in het donker speelt. Dit zorgt voor een adrenalinekick en boost, waardoor iedereen ook alles zal geven om te kunnen winnen. De lasergun bestaat uit een onzichtbare en onschadelijke laserstraal. Lasergamen kan met 4 teams gespeeld worden en de tijd per ronde kan zelf bepaald worden. Tijdens het spel heeft iedereen 4 levensbalken met 3 levens, waardoor ze niet meteen uitgeschakeld zijn en het spel leuk blijft. Het munitiesoort en team kan iedereen zelf kiezen. Je wint door de meeste punten te halen, dus door zo weinig mogelijk geraakt te worden en zoveel mogelijke tegenstanders af te schieten. Met de lasergun kan je iemand tot wel 50 meter raken. Door een lasergame set te huren heb je meer vrijheid dan door dit op locatie te huren. Zo kan je zelf de locatie en het tijdstip bepalen. Ideaal voor als er kinderen te laat komen of als je niet een heel eind wil rijden. Bovendien is het huren van een lasergame set een stuk voordeliger. Wij gaan hieronder in op hoe je dit regelt.

Hoe regel je het?

Als je een lasergame set huurt, moet je nog wel een aantal dingen regelen. Wel krijg je bij een lasergame set diploma’s voor elke deelnemer, het gewenst aantal laserguns en extra attributen, zoals camouflage sets. Je hoeft hierdoor alleen zelf nog de locatie, de uitnodiging voor de kinderen en het eten en drinken te regelen. Bij het huren zijn de laserguns namelijk volledig opgeladen, dus daar hoef je je niet druk om te maken. Wij raden aan om te kiezen voor een anti cheat lasergame, want hierdoor kan er niet vals gespeeld worden. Als iemand eenmaal in een team zit en geraakt is, kan hij/zij niet meer wisselen van team. Hierdoor voorkom je ruzie op een kinderfeestje en hoef je minder toezicht te houden. Om het spel leuk te houden en de afwisseling erin te houden kan je kiezen voor rondes van 15 minuten en eventueel voor een andere spelvorm. Lasergamen kan namelijk in diverse spelvormen gespeeld worden, zoals de deathmatch, capture the flag en infected. Zeker als de kinderen het vaker gespeeld hebben, zorg je er op deze manier voor dat het het gaafste kinderfeestje blijft. Door het in het donker te spelen, krijgen de kinderen een adrenalinekick en boost. Dit komt doordat zij dan minder goed kunnen zien wanneer iemand eraan komt en hen afschiet. De laserstraal is namelijk onzichtbaar. Ook kan je het buiten spelen als het heerlijk weer is en elke keer kan je het weer op een andere locatie spelen, waardoor het een gaaf en leuk kinderfeestje blijft. Een lasergame huren kinderfeestje kan zeer voordelig en gemakkelijk bij lasergamesethuren.nl al vanaf 6 laserguns voor het aantal dagen dat jij wilt. Neem dus snel een kijkje op de website!