Full Body Workout, voor zij die graag klimmen, zowel binnen als buiten.

klimmen tilburg

Of je nu graag binnen klimt in een klimzaal of liever buiten in de natuur, klimmen is gezond! 

Allereerst gebruik je je volledige lichaam. Belangrijke spieren zoals je buikspieren, triceps, schouders en bovenbenen worden tot het uiterste getraind. Zo heb je na elke klim ook ineens een full body workout gedaan! 

Ten tweede zorgt klimmen Tilburg ook voor vermindering van stress en versterking van je mentale uithoudingsvermogen. Vaak ga je tijdens je klim in situaties terecht komen die het uiterste van je vragen, wil je slagen. Als je na zo een moeilijke klim de top heb bereikt en je de overwinning behaalt hebt, wordt je toch automatisch blij van zo’n prestatie?!

Met welke reden je nu ook gaat klimmen, kwaad kan het niet.

klimmen tilburg

En wat nu met onze kleine klimmers? Ja daar is een oplossing voor! 

Hoewel klimmen voor iedereen toegankelijk is, is dit nu niet direct een sport die de meeste jonge kinderen aankunnen. Maar wat als je nu toch met je kinderen wilt gaan klimmen?

Gelukkig bestaat daar een oplossing voor! 

Klimpark Tilburg is een klimpark waar niet alleen jonge kinderen welkom zijn, maar ook mensen in een rolstoel! Zo kan iedereen in een veilige omgeving en zonder risico het plezier van klimmen ontdekken. 

Het is gelegen op de grens van België en Nederland en bevindt zich een prachtig bos, waar zij die niet klimmen ook rustig kunnen picknicken en foto’s trekken van hun kleine klimapen.