Alle soorten kleding laten borduren

Voor kleding laten borduren, kan je het beste bij Teylinger Borduur Services terecht. Hier hebben zij heel veel verstand van dit soort zaken en tevens hebben zij een catalogus online gezet, waar je leuke voorbeelden kan vinden. Eerdaags komt er een bekende artiest in ons clubgebouw optreden. Wie het is, hou ik nog even geheim, anders is de verrassing er meteen vanaf. Maar om het extra te promoten wilde ik verschillende kledingstukken verkopen, met de naam en een foto van deze artiest. Natuurlijk heb ik wel eerst toestemming aan deze artiest gevraagd, maar het was geen enkel probleem.  kleding laten borduren

Wil jij ook kleding laten borduren?

Inmiddels hebben wij ons feest van onze club achter de rug en heeft iedereen genoten. Vooral de shirts die wij verkochten, gingen als verse broodjes over de toonbank. iedereen wilde zo een mooi shirt hebben met de naam en de foto van hun fan erop.

Ben jij van plan om kleding te laten borduren, dan moet je beslist eens op de website van Teylinger Borduur Services gaan kijken. Hier zie je vele mogelijkheden die je kan laten maken en kopen, zoals:

  • Horecakleding
  • Headwear &caps
  • Badges
  • Sportkleding

Eigenlijk teveel om hier allemaal op te noemen en is het makkelijker als je zelf op deze website gaat kijken.