Het juiste adres voor al uw drukwerk in Tilburg

drukwerk Tilburg

Voor drukwerk in Tilburg en omgeving ga je naar Drukkerij Waalwijk. Zij leveren kwalitatief goede producten tegen scherpe prijzen. Zij staan bekend om snelle levertijden, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Precies het bedrijf waar wij naar op zoek waren. Wij gaan namelijk trouwen en waren dus op zoek naar een bedrijf die voor ons de kaartjes kon maken. Want niet alleen printen en kopiëren, verzorgen zij ook een ontwerp. Alles lekker makkelijk onder één dak en daarom hebben wij hier meteen een afspraak gemaakt. Samen met een schets, hoe het er ongeveer uit moest zien, stapten wij bij Drukkerij Waalwijk naar binnen.  drukwerk Tilburg

Super service

Wat werden wij toch hartelijk ontvangen, toen wij een afspraak hadden gemaakt om voor ons het drukwerk Tilburg te verzorgen. Na lang wikken en wegen hadden wij eindelijk een datum geprikt om te gaan trouwen. Nu konden wij eindelijk mensen gaan uitnodigen voor ons feest. Hiervoor wilden wij aparte uitnodigingen laten maken en daarvoor hadden wij een afspraak bij Drukkerij Waalwijk gemaakt. 

De uitnodigingen zijn de deur uit en hebben wij al de eerste reactie gekregen. Iedereen was zeer enthousiast over de kaartjes, kan ook niet anders. De medewerker van de drukkerij heeft zo zijn best gedaan om onze wensen op deze kaart te krijgen en dat is zeker goed gelukt!