De beste barbecue

Het klinkt niet heel ingewikkeld om een barbecue te organiseren en de spullen hiervoor in huis te halen. Toch kun je het zo ingewikkeld of gemakkelijk mogelijk maken als je zelf wilt. Mocht je echt een barbecue fan zijn, dan is het misschien ook wel eens leuk om iets anders te proberen. Denk bijvoorbeeld aan eens een ander gerecht wat je erbij schotelt of totaal een ander stuk vlees wat je op de barbecue legt. Gelukkig zijn er genoeg kanten die je op kunt, dus keuze genoeg voor eens wat anders tijdens de barbecue.

Soorten vlees

Als je een echte vleesliefhebber bent, is de kans groot dat je al vaak kennis hebt gemaakt met verschillende soorten vlees. Maar het kan ook juist zijn dat je gewoon graag bij het oude vertrouwde blijft. Mocht je toch eens wat ander willen proberen, dan is er genoeg bbq vlees wat je eens kunt proberen. Vlees wat je vaak voorbij ziet komen voor op de barbecue, zijn bijvoorbeeld burgers en ook bij The Butchery hebben ze hier verschillende soorten van te bieden. Je kunt kiezen voor een oude vertrouwde Black Angus burger, maar ook voor een andere variant met bijvoorbeeld old Amsterdam kaas en mosterdzaadjes. De smaak die de burger krijgt zal dan gelijk een anders zijn, maar toch heb je nog vlees wat vertrouwd is.

Eens wat nieuws

Wat ook goed is voor op de barbecue, zijn short ribs. Dit klinkt gelijk aan spareribs, maar het is niet hetzelfde. Short ribs zijn namelijk de ribben van een rund, terwijl spareribs de ribben zijn van een varken. Geheel ander soort vlees dus, maar zeker eens het proberen waard. Ze doen het overigens allebei goed op de barbecue, dus je kunt ook verschillende soorten ribs voorschotelen tijdens de barbecue. Voor het bereiden van short ribs is het echter belangrijk dat je de tijd neemt en dus niet te gehaast aan de slag wilt gaan.

Andere lekkernijen

Een barbecue valt en staat met het vlees wat je gebruikt, maar daarnaast kun je ook andere etenswaren op tafel zetten tijdens de barbecue. Denk bijvoorbeeld aan frietjes of iets anders in de richting van aardappelen, zoals gebakken aardappelen. Daarnaast kun je ook een salade maken en dit op tafel zetten. Verder doen sausjes het ook altijd goed tijdens de barbecue, dus ben hier ook zeker op voorbereid. Je wilt natuurlijk wel dat het vlees wat je bereid goed gegeten wordt en sommige soorten vlees zijn nou eenmaal net wat lekkerder met wat saus. Ook op een burger is het lekker om dit te kunnen combineren met wat saus.