Bloemen bestellen, in verschillende soorten en maten

bloemen bestellen

Nog nooit heb ik zoveel moeite moeten doen voor bloemen bestellen. Nou bloemen bestellenja, moeite is een groot woord, maar ik ben er wel een tijd mee bezig geweest. Het klinkt zwaar , maar dat was het beslist niet. Ik bedoel hiermee te zeggen dat ik enorm mijn best heb moeten doen om uit het zeer grote assortiment een mooie boeket te kiezen. Alle boeketten die ik hier voorbij zag komen waren mooi. Maar zodra ik verder keek kwam er nog veel meer mooie dingen voorbij.

Ondertussen had ik al meer dan tien boeketten in mijn winkelmand zitten. Dit was een beetje teveel van het goede en daarom moest ik wederom een keuze maken. Ik had namelijk maar één boeket nodig. Om het een beetje makkelijker te maken heb ik voor mijzelf ook een mooie bos besteld.

Mooie bloemen bestellen en een grote fruitmand

bloemen bestellenEen goede vriend van mij werd afgelopen weer geopereerd aan zijn knie. Hier had hij al langer last van en daarom was deze operatie nodig. Omdat hij in Amsterdam werd geholpen en dit niet naast mijn deur is, heb ik besloten om hem iets toe te sturen. Via de website van  BoeketCadeau.nl heb ik mijn keuze kunnen maken. Hier heb ik dan ook zeer mooie bloemen weten te bestellen en bijgesloten een grote beer. Om het helemaal af te maken heb ik ook nog een fruitmand erbij laten bezorgen.

Inmiddels is mijn vriend ontslagen uit het ziekenhuis. De beer staat nu nog steeds naast zij bed. De bloemen hebben ruim twee weken mooi op de vaas gestaan en het fruit is inmiddels op. Mijn bestelling was zeker in goede aarde gevallen en daar was ik erg blij mee.

Ben jij ook op zoek naar een passend cadeau voor een verjaardag, een bruiloft, of een andere gelegenheid, neem dan een kijkje op deze website.