Tip: uitgaan Bodegraven

Vrienden van mij waren afgelopen maand uitgegaan in Bodegraven. Zij hebben een geweldige avond gehad die ze niet snel meer zullen vergeten. Ik was daarom erg benieuwt wat voor kroegen, cafés etc. in de omgeving staan. Ik ben vervolgens gaan kijken op Google en zocht onder ”uitgaan Bodegraven”. Er komen hele leuke kroegen naar voren. Zo sprak bruincafe Bedegraven mij enorm aan. 

Vrienden van mij waren daar ook geweest en hebben mij vertelt dat daar een fantastische sfeer hangt. Wij zijn daarom vorige week daar wezen stappen en hebben een geweldige avond gehad. We komen daarom ook zeker nog eens terug!

Gezellig café

Er hangt niet alleen een hele leuke sfeer, maar de prijzen zijn ook fantastisch. Je kan er een heerlijk biertje drinken met fantastische muziek. Er staat een goede dj die weet hoe je een goed feest geeft. Het is daarom ook echt een aanrader om hier eens uit te gaan in Bodegraven. Zelf was ik er nog nooit geweest, maar wij gaan zeker vaker!

Op de website vind je veel informatie over de openingstijden, prijzen en eventuele feestjes. Mocht je toch vragen hebben kan je altijd contact met ze opnemen. Telefonisch en via de mail.