Geweldige avond bij grandcafe Rotterdam

grandcafe rotterdam

Een tijdje geleden gingen wij met ons vriendengroep naar Rotterdam. Wij overnachten wel vaker in grote steden en dan maken wij daar een leuke stapavond van. Ongeveer een maand geleden hadden wij een hotel geboekt in Rotterdam. Zodoende zijn wij tijdens ons verblijf in Rotterdam met zijn alle op zoek gegaan naar een leuke uitgaansgelegenheid. Wij wilden ergens goedkoop kunnen eten en genieten van een lekker biertje of wijntje. Dankzij het personeel van het hotel waar wij verbleven zijn wij terechtgekomen bij grandcafe rotterdam, dit grandcafe rotterdam was makkelijk te bereiken en om de hoek van ons hotel. 

grandcafe rotterdam

Gezellige sfeer

Eenmaal aangekomen in het café voelde wij onszelf gelijk op ons gemak. Het was erg druk maar alle mensen waren hartstikke gezellig. Ook was er genoeg ruimte om even lekker te gaan zitten en te genieten van een aantal overheerlijke hapjes. De muziek die werd gedraaid was ook erg goed en wij hebben met onze vriendengroep genoten van de avond in de geweldige café. Deze avond is zeker voor herhaling vatbaar!

uitgaan rotterdam

Een aanrader voor u!

Wanneer u s’avonds wilt gaan stappen in Rotterdam? dan adviseer ik u om een bezoekje te brengen aan het bovenstaande café. Het is een geweldig café waar u voor een goedkope prijs een geweldige avond zal hebben. Wij hebben genoten en een top avond gehad. Voor meer informatie over dit bedrijf kunt u eens een kijkje nemen op de website van deze uitgaansgelegenheid!