De beste clubs in Amsterdam

Ik hoor jullie al denken, de beste club van Amsterdam dat is Ajax! Deze blog gaat niet over het gemis van echte concurrentie op eredivisie niveau in Amsterdam. Waar je in Rotterdam bijvoorbeeld drie clubs op het hoogste niveau hebt spelen met Feyenoord, Sparta en volgend jaar een niveautje lager Excelsior moet Amsterdam het doen met Ajax als club en daarna komt pas De Dijk op het hoogste amateurniveau als voetbalclub. Tenzij je Haarlem wilt gaan meerekenen maar dan komt FC Dordrecht oftewel de Schapenkoppen ook in het rijtje van Rotterdam. Laat staan als Noord-Brabant zich er dan mee gaat bemoeien met al haar subtoppers en degradatieklanten. Nee deze blog gaat over nachtclubs geen voetbalclubs.

Nachtclubs in Amsterdam

Ik ben het nachtleven van Amsterdam ingedoken door via mijn mening een objectief oordeel te kunnen vellen over de volgende drie club, Club escape, Air Amsterdam en club paradiso. Bij alle drie de clubs kreeg ik toevallig gratis entree omdat ik voor 10 euro een Amsterdam nightlife ticket had gekocht. Wel moest ik bij Air Amsterdam letten op de strikte dresscode. Voor mij geen probleem hoor zeker niet met zo’n lekker sfeertje eenmaal binnen. De muziek die hier werd gedraaid is House, Hip hop, RnB, Urban en techno. Wel fijn dat de minimum leeftijd daar 21 is zodat je niet tussen de aangeschoten opgeschoten tieners loopt. Club escape, al 30 jaar een begrip in het Amsterdamse uitgaansleven was qua muziek minder mijn smaak. Hier heb ik de hele avond naar Eclectic Party music. Om 4 uur nachts was ik blij dat de club dicht ging.

Conclusie #1 club Amsterdam

Ik hoop dat jullie iets geleerd hebben en hebben genoten van het lezen van mijn blog over de beste clubs in Amsterdam. Onder deze blog is er ruimte voor comments. Schaam je niet om hier jouw mening over de beste clubs of mijn blog te uiten!